Despre

Parfumuri si cosmetice !!! REFAN - PARFUMURI DE CALITATE LA PRETURI MICI

Misiune

Concernul francez Refan ambaleaza parfumurile intr-un ambalaj propriu sub marca Refan, si pe fiecare sticluta apare un cod numeric care identifica parfumul. Parfumurirefan.eu este distribuitorul produselor Refan in Romania, SC MADCOMPUTERS Craiova. Refan produce si comercializeaza parfumuri la preturi foarte mici, pretul mic la care ajung produsele la d-voastra datorandu-se faptului ca parfumurile ajung direct de la importator, fara alti intermediari. Peste 180 marci de parfumuri REFAN, marci de parfumuri consacrate aflate in topul preferintelor cunoscatorilor.

Preturi

Parfumurile Refan pot fi comandate in variantele:

-apa de parfum 15%, cele peste 180 marci de parfumuri pot fi comandate la diferite gramaje, de la testere de 5 ml pana la 140 ml (apa de parfum si sticluta) sau puteti comanda parfumuri Refan vrac la 250 ml (varianta economica). Parfumurile pot fi comandate atat de persoanele fizice cat si de persoanele juridice, pentru vanzarea acestora in magazine firma oferind certificat de conformitate. Preturi parfumuri: 5 ml-3,5 lei, 20 ml-10 lei, 30 ml-15 lei, 50 ml-20 lei, 53 ml-22 lei,100 ml-40 lei, 140 ml-45 lei, flacon vrac 250 ml - 62,5 lei.

- 101 parfumuri din cele peste 180 pot fi comandate in varianta capsata de 50 ml. Pret parfum 50 ml capsat: 20 lei

- Parfum capsat si aditivat din fabrica la 55 ml. Pret parfum 55 ml capsat (REFAN INTENSE): 35 LEI .

Retea

Parfumurile pot fi achizitionate atat de persoanele juridice cat si de persoanele fizice, la preturile afisate pe site (preturile includ TVA), In plus o persoana care doreste sa obtina un venit suplimentar, o poate face prin vanzarea produselor catre propria clientela sau recomandand produsele prietenilor, cunoscutilor, firma recompensandu-va pentru persoanele recomandate (bonus la fiecare comanda de 9%, 6%, respectiv 3%)..

Comanda

Cum comand parfumuri si produse Refan? In cazul comenzilor de parfumuri va trebui sa selectati gramajul dorit si codurile de parfum. In functie de valoarea comenzii se aplica valoarea de transport, plata comenzii facandu-se ramburs la primire colet, la posta sau la curier. In general comenzile primite pana in ora 15 a unei zile vor pleca in aceeasi zi, in functie si de numarul de comenzi. .