Afacere

Alaturi de Refan Romania si produsele sale ai multiple variante de castig, ai propria ta afacere !!!
Posibilitati de colaborare :
consumator, client Refan – achizitionezi produsele la pret de distribuitor, fara alte obligatii.
lider de retea Refan – promovezi produsele Refan recomandand noi clienti, distribuitori sau persoane care au aptitudini de lider. Promovezi oportunitatea de castig alaturi de Refan tuturor persoanelor fizice si juridice, promovare pentru care firma te rasplateste cu procente din vanzarile celor recomandati de d-voastra.
Prin client se intelege:
* Client persoana fizica 
– orice persoana fizica care indeplineste conditiile prevazute de lege si care cumpara produsele noastre pentru consum propriu, cadouri sau promovarea afacerii.
* Client persoana juridica
– orice persoana juridica infiintata in conditiile legii romane si care cumpara produsele pentru consum propriu (protocol), promovare afacere sau daca are in obiectul de activitate comercializarea produselor cosmetice si de parfumerie – in scopul comercializari acestora.
Nota: Ambele categorii se obliga sa respecte legislatia romana in vigoare.
Promovezi parfumuri cunoscute si recunoscute pentru calitatea lor indiscutabila si foarte dorite pe piata.
Investitia in afacerea pe care tocmai urmeaza sa o faci este foarte mica : 0,25 lei / 1 ml de parfum frantuzesc ! Preturile foarte mici la parfumurile si produsele Refan aduc dupa sine si preturi accesbile de vanzare, ceea ce iti va mari considerabil si rapid plaja de clienti.

Afacere de pe retea
Ca sa pornesti cu adevarat la treaba trebuie sa-ti faci prima comanda. Construieste-ti o echipa cat mai numeroasa, formata din persoane inscrise direct de tine si invata-le si pe ele sa faca acelasi lucru.
NU UITA: 
firma incepe sa-ti plateasca bonusul pe cele 3 nivele in adancime !
Ce inseamna bonus pe 3 nivele in adancime?
TU esti deja colaborator al companiei Refan si, pe langa faptul ca deja ai castigat din vanzarea de parfumuri, ai inceput sa-ti formezi si echipa.


Nivel 1 
– reprezinta colaboratorii tai directi, respectiv nivelul 1. I-ai inscris, firma ti-a calculat cei 9% din valoarea comenzilor de inscriere facute de ei, dar ei mai fac comenzi; in acest caz firma iti mai ofera inca 9%din rulajul facut de ei.
Nivel 2
– reprezinta colaboratorii celor pe care i-ai inscris tu direct (pentru tine ei sunt nivelul 2, pentru colaboratorii tai directi sunt nivelul 1)
Ce bani iti da firma de la acest nivel ?
Valoarea tuturor comenzilor x 6% =venitul tau raportat la rulajul realizat de nivelul 2. (6% din totalul comenzilor facute de ei se intorc la tine)
Nivel 3
– sunt colaboratorii tai din nivelul 3. Firma iti acorda bonus si de aici: Valoarea tututor comenzilor x3% =venitul tau raportat la rulajul realizat in nivelul 3. .(3% din totalul comenzilor facute de ei se intorc la tine).
EX: In prima luna inscrieti 3 persoane: Ionescu, Georgescu si Andrei fiecare cu o comanda de 100 lei.–aveti 3 persoane nivel I.
Acestia aduc fiecare cate 3 persoane noi–(9 persoane nivel II), care si ele la randul lor aduc cate alte 3 persoane toti cu o comanda de 100 lei–(27 persoane nivel III).
Castigul d-voastra este de: niv I (9%*300 ron) + niv II (6%*900 ron) + niv III (3%*2700 ron) = 27 lei + 54 lei + 84 lei = 165 ron
Acest castig este realizat la comenzi de 100 lei, dar valoarea comenzilor care o face un distribuitor poate fi de cateva sute, chiar mii lei lunar. Cu cat sunt mai multi colaboratori, clienti recomandati, atat de tine cat si de colaboratorii tai din primul nivel, din al doilea si din al treilea, cu cat rulajul de parfum este mai mare si, implicit, castigul tau de la firma este mai mare. Iar daca vei inscrie in afacerea aceasta minunata si magazine, aceste procente raportate la comenzile mari pe care un magazin le face, iti poti face calculul cat vei castiga? ENORM!
Acelasi lucru se repeta si pentru colaboratorii inscrisi direct de tine, de cei inscrisi de catre acestia, etc, la fiecare fiind valabil bonusul pe trei nivele in adancime!